Virtuális formában kerül megrendezésre a CES 2021

A világ talán legnagyobb szórakoztatóelektronikai kiállítása sem kerülhette el azt az átalakulást, amelyet a világjárvány megkövetel, így az idei CES teljesen online kerül megrendezésre. Ennek ellenére a szervezők azt ígérik, hogy újdonságokban, érdekességekben és látványosságokban idén sem lesz hiány.

Az elmúlt közel húsz évben megszokottá vált, hogy januárban a Las Vegasban megrendezett CES kiállításon találkoztak az arra az évre szánt elektronika újdonságokkal az újságírok és a rajongók. Idén azonban mindez gyökeresen megváltozott a világjárvány hatására, így a rendezvény teljesen online, digitális formában lesz látogatható.

ces 2021 virtual online las vegas

Az első napon a részvevők sajtótájékoztatóié lesz a főszerep, melyen több mint húsz gyártó fog online bemutatót tartani a 2021-re szánt újdonságaiból. Az ezt következő napokban a kiállítók online tárják a nagyközönség elé az újdonságokat, amely bemutatókon, az előzetes információk szerint, közel ezer márka biztosít több száz órányi programot érdeklődők részére.

Az online eseményen várhatóan a legújabb új generációs tévéké, megjelenítőké és hangrendszereké lesz a főszerep, de a legújabb trendek alapján a vezetékmentes és okos eszközök között is lehet bőven válogatni.

A kiállításon a legnagyobb hangsúlyt feltehetően a Sony, a Samsung, az LG, a Philips, a Panasonic, a TCL, a Hisense, a Pioneer, a Harman Kardon, az Audio Technica és a Sounds United újdonságai kapják, azonban a rajtuk kívül rengeteg olyan kisebb gyártó és márka megjelenése is várható, amelyek kisebb volumenű bemutatókkal, de annál érdekesebb termékekkel jelentkeznek 2021-ben.

A 2021-es online CES január 11-én nyitja meg virtuális kapuit és egészen január 14-ig várja az érdeklődőket.

forrás: ces