Új McLaren F1 aktív hangsugárzó a Kipsch-től

A Klipsch már hosszú évek óta hivatalos partnere a McLaren F1 csapatának, aminek köszönhetően eddig három dedikált fülhallgatót készítettek közösen. A fülhallgatók mellé most egy aktív hangsugárzó is társult, ami a Fives modell McLaren Edition változata.

A Klipsch Fives egy rendkívül sokoldalú aktív hangsugárzó, ami akár soundbar helyett, a tévék minőségi hangzásjavítására is alkalmas. A készülék HDMI ARC és optikai bemenetekkel is rendelkezik, beépített lemezjátszó-előerősítőt tartalmaz, USB és Bluetooth (5.0) kapcsolatot is biztosít, illetve mélysugárzó kimenetet is kapott.

Az újdonság megörökölte az alapváltozat Fives formavilágát, de a matt fekete és a bronz színek dominálnak. A hivatalos logókkal ellátott Tactrix kürtben, egy 1″-os titán magassugárzó kapott helyet, az alacsonyabb tartományokat pedig egy 4.5″-os, szénszálas meghajtó kezeli.

A hangszórók meghajtásáról alacsony zajszintű erősítők gondoskodnak, a Dynamic Bass Equalization technológia pedig nagy hangerő mellett is tiszta, erőteljes basszus reprodukciót ígér. A beépitett D/A konverter 24-bit/192 kHz dekódolásra is képes és kompatibilis a Klipsch Connect alkalmazással. Az újdonság apró érdekessége, hogy a dobozok alján elhelyezett csúszásgátló talpak a McLaren által használt gumiabroncsok mintázatára emlékeztetnek.

A Klipsch Fives modellek 800 USD-os (kb. 260.000,-Ft) áron kaphatók, a McLaren Edition azonban egy kicsit borsosabb árcédulát kapott, mivel 1.849 USD-os (kb, 600.000,-Ft) kerül forgalomba. A hazai forgalmazásról és a magyarországi hivatalos árakról nem áll rendelkezésre információ.

forrás: klipsch