Új belépő AV erősítők az Onkyo-tól

Három belépő kategóriás AVR-t jelentett be az Onkyo, melyekben közös, hogy már a legújabb x9x-es modellsorozat képviselői, valamint a burkolatuk alá bekerült több, a gyártó nagyobb modelljeiben már bemutatott szolgáltatás is.
 
A három újdonság mindegyike a belépő szintet képviseli, de ennek ellenére bőséges a szolgáltatások kínálata. A két kisebb típusszámú modell 5 csatornás erősítőt kapott, a hármas legnagyobb darabja pedig már 7 erősített csatornával büszkélkedhet. A teljesítményre sem lehet panasz, mivel a sorozat legkisebb képviselője 155, a nagyobb modellek pedig 160 W csatornánkénti teljesítménnyel rendelkeznek.
 
Szolgáltatások terén is fejlődtek a belépő kategória modelljei, ennek köszönhetően kezelik a különféle HDR (Dolby Vision, HLG) formátumokat, megkapták a DTS Virtual:X technológiát, egy firmware frissítéssel pedig érkezik a Height Virtualiser lehetőség is.
 
A kisebb modellek négy, a nagyobb hat HDMI bemenettel rendelkezik és nem maradt el az ARC kimenet sem, mely egy későbbi frissítést követően eARC kompatibilissé válhat.  A szokásosnak nevezhető optikai és analóg csatlakozások maradtak és a vezeték nélküli Bluetooth kapcsolat is rendelkezésre áll.
A hármas legnagyobb tagja már hálózatképes,  multi-room kompatibilis és már az AirPlay 2 is bekerült a szolgáltatások közé. A Bluetooth mellett a DTS Play-Fi, FlareConnect és a Works with Sonos vezeték nélküli szolgáltatások is rendelkezésre állnak.
 
A TX-SR393 és TX-SR494 márciusban kerül a boltok polcaira várhatóan 129.900,-Ft és 169.900,-Ft-os árakon. A TX-NR595 érkezésére kicsivel később és megközelítőleg 199.900,-Ft-os áron számíthatunk hazánkban.
 
forrás: onkyousa