Új állványos modellel bővült a Q Acoustics 3000i hangsugárzó családja

Új állványos modellel bővítette a brit Q Acoustics a legnépszerűbb 3000i modellsorozatát. A gyártó információi alapján az új 3030i névre keresztelt állványos hangsugárzót úgy tervezték, hogy az álló modellekhez hasonló mély tartományt biztosítson kompakt méretben.

Az újdonság 16,5 cm-es mélyközép-sugárzóval rendelkezik, a meghajtásról rézbevonatos alumínium tekercs gondoskodik, az új hangszóró pedig a kisebb kabinetben történő használatra lett optimalizálva. A tervezés lehetővé teszi a 3030i számára, hogy az álló hangsugárzókat megközelítő mélytartományt biztosítson, egészen 46 Hz alsó határfrekvenciáig.

A frekvenciaátvitel kiterjesztését a Concept 500 modellben is alkalmazott (P2P) technológia is segíti, amely biztosítja a kabinet megfelelő merevségét és az alacsony torzítást.

 A 3030i februártól négy különböző, sarkvidéki fehér, korom fekete, grafitszürke vagy angol dió színben érhető el a hivatalos viszonteladóknál, ára pedig 350€ (kb: 120.000,-Ft) körül alakul. A hazai megjelenésről és a hivatalos magyarországi árakról jelenleg nem áll rendelkezésre információ.

forrás: qacoustics