Stellia néven érkezik a Focal új fejhallgatója

A francia hangsugárzó specialista egy új fejhallgatóval indítja az évet, ami nem csak különleges megjelenéssel rendelkezik, hanem komoly árcédulát is kapott.

A Stellia névre keresztelt zárt fejhallgató egyedi és különleges megjelenéssel rendelkezik, továbbá megkapta a gyártó legújabb generációs meghajtóit is. Az új hangszórók még alacsony terhelés mellett is széles frekvencia-tartományt képesek lefedni, valamint a fejhallgató a zárt konstrukciónak köszönhetően hatékonyan képes a külső zajokat kizárni, így nincs szükség aktív szűrésre, ami káros hatással lehetne a hangminőségre.

Az újdonság számos megoldást kapott az Utopia sorozattól, többek között a memóriahabos fülpárnákat és a speciálisan kialakított fejpántot. A meghajtók a korábbi csúcsmodellek legújabb generációját képviselik, berillium membránnal és nagy tisztaságú réz tekerccsel rendelkeznek, ami kivételes tisztaságot és dinamikát biztosít minden frekvencián. A beépített akusztikus diffúzorok minimálisra csökkentik az állóhullámok kialakulásának lehetőségét, az integrált szellőzők pedig a frekvencia-tartomány kiterjesztésében játszanak szerepet.

A különleges megjelenéssel rendelkező fejhallgató elegáns konyak és mokka színekben kerül forgalomba, továbbá a megszokott Jack dugóval ellátott kábel mellé egy XLR csatlakozóval szerelt példány és egy biztonságos tok is jár hozzá.

A különleges formának és a legújabb fejlesztésű technológiának köszönhetően a Stellia komolynak nevezhető, közel 3.000 USD-os árcédulát kapott, pontos megjelenéséról jelenleg nem áll rendelkezésre információ.

forrás: focal