Onkyo HDMI panelcsere program – Meghosszabbítva!

Az Onkyo már korábban elismerte, hogy a 2009 -2012 között gyártott AVR-jeibe került HDMI panelek, konstrukciós hiba miatt nagy gyakorisággal hajlandók a meghibásodásra, ezért létre is hozta a Custom Service Program-ot, mely keretében díjmentesen cserélik a meghibásodott HDMI paneleket.

Az ingyenes csereprogram 2017 december 31-ig biztosította a lehetőséget a jelzett időszakban gyártott AVR-ek tulajdonosai részére, hogy bejelentést követően ingyenesen cseréltessék készülékeikben a HDMI panelt. A gyártó viszont most, a javításra be nem jelentett készülékek nagy számára való tekintettel meghosszabbította a csereprogramot 2018 december 31-ig, így ezen készülékek tulajdonosaiknak további 1 év áll rendelkezésre, ha részt kívánnak venni a programban.

Magyarországon a gyártó támogatásával az A.I.D.A Audió Kft. is részt vesz a csereprogramban, így a hazai készüléktulajdonosok is kérhetik az ingyenes HDMI panelcserét.

Hazánkban az ingyenes javítás feltétele, hogy az a hazai importőr által forgalomba hozott készülék legyen, ami számla, a garanciajegy vagy a sorozatszáma alapján is egyszerűen ellenőrizhető. A hazai szerviz természetesen a külföldről hazánkba került példányok panelcseréjét is vállalja, de természetesen ezt már csak díjfizetés ellenében, melynek összege 100€ vagy ennek megfelelő összegű forint, így a hazai ingyenes csereprogramból kimaradó tulajdonosok is viszonylag olcsón megúszhatják készülékük HDMI panel cseréjét.

Az Onkyo meghosszabbított HDMI csereprogramjáról bővebb információ a hazai forgalmazó weboldalán érhető el.