Megújult a Phonar Veritas termékcsalád

A régóta futó és számos sikert elért Veritas család komoly módosításokon eset át. A továbbfejlesztett és homogénebb zenei megjelenítés érdekében a Veritas termékcsalád .2-es sorozatként újult meg. Az eredmény egy még intenzívebb hangélmény mindazokkal az erényekkel, amelyek a Phonar hangzásvilágra jellemző.

A fejlesztések a teljes passzív és aktív szériát érintik. A hangsugárzócsalád megjelenése és színválasztéka nem változott. A lényeges változások a beltartalmat érintik. Újra építették és jobb minőségű alkatrészekre cserélték a passzív széria keresztváltóját a belső kábelezés is minőségibbá vált, valamint a csillapításon is javítottak a mérnökök. Az eddig is jól bevált hangszóró készlet méreteiben nem változott, azonban komoly szerkezeti és mechanikai módosításokon esett át. Ezek a módosítások lényegesen javítják a PHONAR hangsugárzók precizitását.

phonar loudspeaker news hír hangsugárzó
hdr

A hangzásjavító módosítások az alábbi modelleket érintk a passzív széria esetén: M4.2 P4.2 P6.2 P9.2 P10.2 C4.2 C8.2.

Az aktív Veritas Match Air széria esetén: M4.2 Match Air P4.2 Match Air P6.2 Match Air P9.2 Match Air P10.2 Match Air.

A Match Air széria egy jobb hatásfokú erősítő modult kapott.

Idén elkészült a Veritas NEXT széria csúcsán álló P10.2 modell prémium változata is, a P10.2 NEXT SE, ami a gyártó információi alapján egy „valóban speciális kiadás”. Az első és eddig egyetlen Európában fellelhető pár, Magyarországon a hivatalos forgalmazó Ekline-audio bemutatótermében látható és hallgatható.

Lényeges változások a P10.2 NEXT-hez képest; a magas sugárzó ScanSpeak Illuminator R3004, amely a Phonar egyedi kérésére készült. A keresztváltót újra tervezték és premium minőségű alkatrészeket alkalmaztak. A belső kábelezést is ennek megfelelően cserélték csúcsminőségű darabokra. A hátsó terminálon további 2 jumper található, 3 hangerőszinttel. A magas sugárzó -1,5 / 0 / +1,5 dB tartományban állítható. A közép sugárzó -1 / 0 / +1 dB tartományban állítható.

A Phonar Veritas hangfalcsalád az öt alapszín-választékán felül ( matt fekete, fafurnér cseresznye, dió és magasfényű fekete és fehér ) rendelhető egyedi RAL színválasztékban is. A RAL színek felár ellenében rendelhetők. Egxyedi szín esetében szállítási idő a kiválasztott típus elérhetőségétől függően kb: 14 – 20 nap.

forrás: ekline-audio