Megérkeztek a CrystalConnect Art Series kábelek

A nemrég nevet váltott CrystalConnect (korábban Crystal Cable) Sanghaj-ban tartott sajtótájékoztatóján mutatta be a legújabb, csúcskategóriát képviselő The Art Series kábeleit, ahol Edwin Rijnveld, a CrystalConnect alapítója ismertette az újdonságokat.

A CrystalConnect, az Art Series kábelek megalkotásához minden eddiginél jobb minőségű anyagokat, továbbá új technológiákat és módszereket alkalmazott, de elsősorban a zeneiséget tartották szem előtt.

Az Art Series a gyártó legújabb Infinite Crystal Silver (iCS) vezetőit alkalmazza, amelyekhez egy különleges szerkezeti felépítés is tartozik. Az Infinite Crystal Silver vezetőinek folyamatos monokristályos szerkezete megnövelt vezetőképességgel rendelkezik, ami lehetővé tette a CrystalConnect számára, hogy kevesebb vezetőszálat alkalmazzon.

speaker cable crystalconnect

Az alacsonyabb számú, egymás mellett elhelyezett vezetőnek, a különleges felépítésnek és az aszimmetrikus földelésnek köszönhetően az Art Series kábelek rendkívül alacsony kapacitással és torzítási értékekkel rendelkeznek.

power cable crystalconnect

Az Art Series modellek három minőségi szintet képviselnek (Monet, van Gogh és da Vinci), amelyek a vezetőképes keresztmetszetükben különböznek, de azonos szerkezeti felépítéssel rendelkeznek. Az azonos szerkezeti felépítés előnye az Art Series esetében, hogy a három minőségi szint kábelei nem csak az azonos modellcsaládon belül, hanem egymással is jól kombinálhatók.

usb cable crystalconnect

Az Art Series sorozatban hangsugárzókábelek, analóg és digitális összekötők, tápkábelek, USB és hálózati kábelek kaptak helyet, az igények legszélesebb körű kielégítésének érdekében. Az újdonságok árazása az Art sorozaton belül is jeletős eltéréseket mutat, mivel a tápkábelek méterenként 3.600€ és 11.000€ (kb. 1.290.000,-Ft és 3.960.000,-Ft) között, az összekötö kábelek méterenként 6.500€ és 18.000€ (kb. 2.350.000,-Ft és 6.480.000,-Ft) között, a hangszórókábelek pedig 2 méteres páronként 13.000€ és 35.000€ (kb. 4.680.000,-Ft és 12.600.000,-Ft) között vásárolhatók meg decembertől a nyugat-európai márkakereskedésekben.

A hazai forgalmazásról és a hivatalos magyarországi árakról jelenleg nem áll rendelkezésre információ.

forrás: crystal-hifi