Már hazavihető a Dali belépő sorozatának új zászlóshajója, az Oberon 9

Amikor a Dali új Oberon hangsugárzó sorozata 2018 őszén megjelent, rendkívül pozitív fogadtatásban részesült, az új csúcsmodell felfele egészíti ki a már azóta jól megismert sorozatot, méretei pedig kategóriájában szinte megdöbbentők.

A közel 1,2 méter magas, 37 kg súlyú, négy hangszórós, háromutas DALI Oberon 9 alkalmas a nagyméretű nappalik és otthoni mozik megfelelő hangosítására. A hangnyomás szintén tekintélyes, amely a gyártó szerint elérheti a 113 dB-t, amit a két szokatlanul nagy méretű, egyenként 230 mm átmérőjű mélysugárzó, a 175 milliméteres középsugárzó és egy 29 milliméteres szövet dóm magassugárzó együttese állít elő.

A két mély- és a középsugárzó membránja a DALI védjegyének is számító bordó színű cellulóz / farost keverékéből készült, amelyre egy speciális bevonat került. A magassugárzó megkapta a szabadalmaztatott SMC technológiát, ennek köszönhetően pedig rendkívül alacsony torzítású hangvisszaadásra képes. 

Az új Oberon 9 2020 november végétől minden hivatalos Dali kereskedőnél elérhető fekete kőris és sötét dió színben, a hazai ára pedig 289.995,-Ft darabonként.

forrás: dali