Hamarosan hazánkban is elérhetők a Kygo Life termékek

A Kygo Life termékei a norvég DJ és zenei producer Kygo-nak a zene és technológia iránti szenvedélyéből születtek meg. A DJ és zenei producer célja az volt, hogy zenei ízlésétől függetlenül kimagasló minőségű zenei élményben részesülhessen mindenki.

A Kygo Life márkára és annak fej- és fülhallgatóira egyaránt a DJ zenei koncepciója hatott. Kygo büszke arra, hogy norvég, ami a Kygo Life termékeknél is visszaköszön. Minden termék a minőségi skandináv dizájn egyszerűségét és funkcionalitását testesíti meg, melyeket a cég saját tervezőcsapata tervez és fejleszt Norvégiában.

A Kygo Life termékek között fej- és fülhallgatók, továbbá a fiatalok körében egyre népszerűbb Bluetooth és Wi-Fi kapcsolatra képes hangszórók szerepelnek. A fejhallgatók vezeték nélküli használatot biztosítanak, a nagyobb modellek pedig fejlett zajszűrő funkcióval is rendelkeznek.

Érdekes különlegesség, hogy a Kygo fejhallgatók többségéhez elérhető egy saját fejlesztésű mobilalkalmazás is, amely segítségével előre beállított hangzások állíthatók be. A Los Angeles elnevezésű beállítás Lounge stílusú hangzást hoz létre, a Bergen akusztikus és hangszeres zenékhez ajánlott, az Ibiza a partik hangulatát idézi, a New York mód pedig az RnB és hip-hop műfajok hangját emeli ki.

A minőségi hangért egy külön audio- és Bluetooth szakemberekből álló csapat felel, akik szorosan együttműködnek Kygo-val a természetes és dinamikus hangzás érdekében. A vezető hangmérnök Peter Larsen több, mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik audioberendezések gyártásában és tervezésében, ami garanciát jelent a Kygo termékek magas minőségére.

Kygo maga is Kygo Life termékeket használ fellépésein, zeneírás közben és szabadidejében, mivel a termékek magas minősége mellett ezek felelnek meg leginkább elvárásainak.

A Kygo Life márkát hazánkban az A.I.D.A Audio forgalmazza, a termékek értékesítésének kezdete pedig októberben várható.

forrás: aida audio