Befutottak az új Onkyo AVR-ek és várhatóan érkeznek az Integra modellek is

Évek óta csak ígéret szinten voltak jelen Európában az Onkyo 2020-ban bejelentett modelljei, de most már a hazai importőrnél és a további forgalmazók kínálatában is elérhetők a rég várt modellek.

A jelenleg elérhető legnagyobb modell, a 9.2 csatornás, THX-minősítéssel rendelkező TX-RZ50, de a hazai raktárról elérhető modellek között szerepel még a TX-NR7100, a TX-NR6100 és a belépő kategóriában a TX-SR494 és a TX-SR393 modellek is.


Kategóriától függően rendelkezésre áll a Dolby Atmos/DTS:X támogatás és számos hálózati funkció is elérhető, továbbá a jelenlegi legnagyobb modellbe bekerült a Dirac szobaakusztika korrekció,
illetve a belépő kategória felett már elérhető a 8K támogatás.

További hírek alapján az Onkyo modellek mellett hazánkban is elérhetők leszek a gyártó Integra készülékei is, amelyek egyszerűen installálhatók a legnépszerűbb okosotthon rendszerek részeként, így nagyobb rugalmasságot biztosítanak a dedikált moziszobák építéséhez.

Az új Onkyo modellek hazai árazása is egészen barátságosra sikerült, mivel a jelenleg elérhető legnagyobb TX-RZ50 modell 639.990,-Ft-os árcédulát kapott, a belépő TX-SR393 pedig már 249.900,-Ft ellenében hazavihető.

forrás: onkyo hu