A Furutech bemutatta az NCF Clear Line áram-minőség optimalizálót

A Furutech ősszel mutatta be legújabb NCF Clear Line elnevezésű áram-minőség optimalizáló készülékét, amely a gyártó állítása szerint, az elosztó vagy a helység fali csatlakozóinak bármely szabad aljzatába csatlakoztatva „hatékonyan képes javítani az audio- és a videoeszközök teljesítményét”. 

A Furutech NCF Clear Line, a gyártó információi alapján, azonnal érzékelhető módon képes csökkenti a zajt, ezzel növelve az audio- és videoeszközök felbontását és fókuszát, továbbá nagyobb háromdimenziós érzetet biztosít a hangrendszereken.

A külső burkolatot speciális üvegszál erősítésű műgyantából alakították ki, amihez nano-kerámia részecskéket és szénport kevertek a gyártás során, a csillapító NCF „piezoelektromos-hatás” eléréséhez. Az NCF Clear Line belsejében speciális „Alpha OCC” tekercsek kaptak helyet, amelyek az áramellátás minőségének javításáért felelnek.

A különleges bevonattal ellátott „Alpha OCC” tekercsek működésük során negatív ionokat generálnak, a rezgéseket pedig hőenergiává alakítják.

A fém vezetők ródium bevonatot kaptak, az összeszerelést megelőzően pedig a Furutech kétlépcsős „Alpha” kriogén és demagnetizációs folyamatán mentek keresztül, amely eljárás javítja a fém vezetőképességét. 

A készülékház speciális erősítést kapott és rozsdamentes acél csavarokkal szerelték össze. Az NCF Clear Line belső légkamráját légmentesen lezárták, a zárófedelet pedig egy speciális hőálló nylonból alakítják ki a csillapítóhatás növelésének érdekében. 

A Furutech az NCF Clear Line esetében 24 órás bejáratási/beégési időszakot javasol, mely idő alatt a készülék eléri optimális hatásfokát.

A Furutech NCF Clear Line már elérhető a márkakereskedőknél, ára Nyugat-Európában 249€, Magyarországon pedig jelenleg 90.020,-Ft ellenében vásárolható meg.

forrás: furutech